title

description

title title
Afdrukken

Welkom bij AutoUnit.nl,


De aanschaf van een auto vergt veel energie. Bent u op zoek naar de scherpste prijs zonder te onderhandelen? Maar bent u ook op zoek naar een betrouwbare dealeronderhouden occasion waarbij elke gereden kilometer aantoonbaar is? Dan bent u bij AutoUnit aan het juiste adres.

AutoUnits kernkwaliteit is het laag houden van de operationele kosten waardoor AutoUnit de laagste prijzen van Nederland kan garanderen. AutoUnit is van mening dat in een digitale wereld, waarbij alle prijzen transparant zijn geworden, men nou eenmaal niet meer de hoge prijzen kan vragen voor auto's die dikwijls te wijten zijn aan dure glazen panden op A-locaties. AutoUnit heeft die barrière doorbroken en adverteert op alle landelijke websites met meeneemprijzen die in de meeste gevallen onder de dagwaarde liggen. Voor degenen die graag meer zekerheid hebben bij de aanschaf van een nieuwe automobiel hebben wij de mogelijkheid u een full-service pakket aan te bieden.

Iedereen kan bij ons terecht! Wij beschikken over elke soort auto voor elke portemonnee, auto's van 500 tot 50000 Euros. Omzetsnelheid is bij AutoUnit hét kernwoord binnen de organisatie. Onze voorraad wisselt dan ook minimaal iedere twee weken van samenstelling. Hebben wij de auto die u zoekt niet in ons assortiment, dan kan AutoUnit deze in opdracht nog steeds aan u leveren.


Graag nodig ik u persoonlijk uit in onze showroom aan de Oostzee in Woerden,


De koffie staat voor u klaar!


P.H.M.H. van Doorne

Oprichter AutoUnit.nl